PRESS


«Ouzeri by Papaioannou»: Στη Βαλαωρίτου για ούζο και μεζέ

Ouzeri by Papaioannou

Athinorama.gr


Ιούνιος 2020
«Ουδέν κακόν αμιγές καλού» ως γνωστόν, και αυτήν την περίοδο μπορεί ο κορονοϊός να βάζει τρικλοποδιές στην ανάπτυξη της ζωής στην πόλη, αλλά από την άλλη η Αθήνα έχει αποκτήσει μια άλλη γοητεία.

ΓΚΡΑΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΣΟΥΞΕ

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

ATHINORAMA.GR


Φεβρουάριος 2020
Oλο και μεγαλώνει αυτό το κοπάδι από «Μπαρμπουνάκια», που δημιούργησε ο δεξιοτέχνης της ψαροφαγίας Γιώργος Παπαϊωάνου για να μας μυήσει στην προσιτή όψη της θαλασσινής γαστρονομίας.

ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ATHINORAMA.GR


Φεβρουάριος 2020
Eδραιωμένο στέκι εκλεκτής ψαροφαγίας, χάρη στα ντελικάτα πιάτα με τα οποία αναδεικνύει τη γευστική λεπτότητα αλλά και τη θαλασσινή αβρότητα της πρώτης ύλης του, ο «Παπαϊωάννου» παραμένει προμετωπίδα της γαστρονομικής πρότασης του Μικρολίμανου, με εδέσματα που έχουν γίνει κλασικά.

Food and Wine Pairing

FREUD ORIENTAL

GRAPE MAGAZINE


Σεπτέμβριος 2019
Σταθερή αξία στην Αθήνα από το 2002, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πορεία του στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι, ύστερα από τη μακρά παραμονή του στο Κολωνάκι.

Armyra by Papaioannou στο ξενοδοχείο AMARA

Armyra by Papaioannou

Tinasmess.gr


Ιούλιος 2019
Η εταιρεία Stademos Hotels εγκαινίασε τη λειτουργία του μοναδικής πολυτέλειας ξενοδοχείου AMARA, που αποτελεί τη νέα είσοδο στην τουριστική σκηνή της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού. 

Armyra by Papaioannou στο ξενοδοχείο AMARA

ARMYRA BY PAPAIOANNOU

ERETIKOS.GR


Ιούλιος 2019
Η εταιρεία Stademos Hotels εγκαινίασε τη λειτουργία του μοναδικής πολυτέλειας ξενοδοχείου AMARA, που αποτελεί τη νέα είσοδο στην τουριστική σκηνή της παραθαλάσσιας πόλης της Λεμεσού.

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου και στο Σύνταγμα

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Clickatlife.gr


Ιούνιος 2019
Μετά τη Γλυφάδα, τη Νέα Ερυθραία, το Κολωνάκι και το Χαλάνδρι, μπορείτε να «ψαρέψετε» μπαρμπουνάκι και στο Σύνταγμα, στην πλατεία Μητροπόλεως.

Μπαρμπουνάκι και στη Μητροπόλεως

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Olivemagazine.gr


Μαϊος 2019
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου επεκτείνει το επιτυχημένο concept που έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

«Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου»: Άνοιξε τις πόρτες του στη Μητροπόλεως

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Eleftherostypos.gr


Μαϊος 2019
«Η ισχύς εν τη ενώσει» λέει η λαϊκή ρήση και, όπως αποδεικνύεται, ταιριάζει μοναδικά και… γευστικά και στην περίπτωση αυτή.

Freud Oriental: Σε νέο πόστο με νέα φόρα

Freud Oriental

FNL-GUIDE.COM


Δεκέμβριος 2018
Η μετακόμιση του γνωστού Japanese fusion εστιατορίου από το Κολωνάκι στον χώρο του πρώην Nolita, στο ξενοδοχείο Semiramis της Κηφισιάς και η γευστική ανανέωσή του το κάνει πιο δυνατό από ποτέ.

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου: Η συνταγή της επιτυχίας και τα επόμενα σχέδια

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Fnl-guide.com


Ιούνιος 2018
Ο Τάσος Μητσελής συνομιλεί με τον Γιώργο Παπαϊωάννου και τον Δήμο Στασινόπουλο για το success story που συνεχίζει να γράφει το «Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου», που σύστησε στους Αθηναίους την προσιτή ψαροφαγία.

Ραντεβού στο «Μπαρμπουνάκι»

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

Newpost.gr


Φεβρουάριος 2018
Θαλασσινή αύρα συνδυασμένη με την απλότητα του χώρου και την αυθεντικότητα των γεύσεων...

Giacomo: Μια μικρή... Ιταλία στην Κηφισιά! Ιταλικές αυθεντικές γεύσεις, elegant χώρος

GIACOMO

IEFIMERIDA.GR


Φεβρουάριος 2018
Elegant, αυθεντικό, με πινελιές πολυτέλειας που θυμίζουν ρομαντικές εποχές, το Giacomo αποτελεί την... ιταλική γωνιά της Κηφισιάς.

Giacomo: Αυθεντικές ιταλικές γεύσεις υπό τους ήχους σαξόφωνου

GIACOMO

Olivemagazine.gr


Ιούλιος 2017
Σε μια καταπράσινη αυλή στην Κηφισιά γεμάτη λεβάντες, γιασεμιά και λεμονιές, το ιταλικό εστιατόριο Giacomo, είναι μια all day πρόταση για κάθε μέρα.

Armyra by Papaioannou

Armyra by Papaioannou

Athinorama.gr


Ιούνιος 2016
Πάνω στην πισίνα του πολυτελούς «Romanos, a Luxury Collection Resort» της «Costa Navarino», το εστιατόριο «Armyra by Papaioannou», μοντέρνο και αεράτο, με αλλεπάλληλες καμάρες που ανακαλούν την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, φέρει την υπογραφή του μάστερ της ψαροσύνης Γιώργου Παπαϊωάννου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2016).

Μπαρμπουνάκι δια χειρός Παπαϊωάννου - Ξεμύτισε και τρίτο στο Κολωνάκι μετά την Ερυθραία & την Γλυφάδα

Μπαρμπουνάκι διά χειρός Παπαϊωάννου

eirinika.gr


Απρίλιος 2016
Oλο και περισσότερο απλώνει τα δίχτυα του στα νερά της προσιτής θαλασσινής γαστρονομίας ο δεξιοτέχνης της ψαροφαγίας Γιώργος Παπαϊωάνου. 

Giacomo: Το νέο trendy εστιατόριο των επωνύμων, στην Κηφισιά!

GIACOMO

BORO.GR


Ιανουάριος 2016
Το καινούργιο trendy εστιατόριο της Κηφισιάς! Δε βρίσκεις εύκολα τραπέζι αλλά αν το κατορθώσεις θα αναγνωρίσεις επώνυμους θαμώνες και θα δοκιμάσεις αυθεντικό ιταλικό φαγητό. Ιταλική καρμπονάρα, φοβερή κοτολέτα και απίθανη πίτσα (μόνο μεγάλο μέγεθος)!