ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ CONCEPTS & ΙΔΡΥΤΗΣ

Η γαστρονομία είναι μια μοναδική μορφή επικοινωνίας που συνδέει πολιτισμούς και γενεές

Ο Δήμος Στασινόπουλος εμπνέεται concepts εστίασης ανταποκρινόμενος στις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις της φιλοξενίας ή δημιουργώντας νέες. Την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του από την ιδιοκτησία και τη διαχείριση άνω των τριάντα εστιατορίων κατά την τελευταία δεκαετία, έρχονται να εμπλουτίσουν οι εικόνες που αποκομίζει από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

Από τη σύλληψη της ιδέας έως την υλοποίησή της, ο Δήμος Στασινόπουλος επικεντρώνεται στα στοιχεία που ο ίδιος αγαπάει περισσότερο: το εξαιρετικό φαγητό και η υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που συνθέτουν τη συνταγή για την επιτυχημένη ανάπτυξη κάθε concept.

Ο Δήμος Στασινόπουλος χτίζει διαφορετικά brands fine dining, casual dining, fast casual, street food κ.ά. τα οποία απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και σε διαφορετικές περιστάσεις της καθημερινότητάς του. Για να το πετύχει αυτό, παρακολουθεί στενά το σφυγμό της αγοράς, ενώ παράλληλα επιστρατεύει τη δημιουργικότητά του για να προσφέρει πολυδιάστατες γαστρονομικές εμπειρίες, πάντοτε με γνώμονα την αυθεντική φιλοξενία και την άριστη ποιότητα.

Με αφετηρία την Ελλάδα, όπου γεννήθηκε η έννοια της φιλοξενίας, ο Δήμος Στασινόπουλος οραματίζεται την ανάπτυξη των ιδεών του και εκτός συνόρων με στόχο να εκφράσει την εξωστρέφειά του και να μοιραστεί τη φιλοσοφία του με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

Τα ταξίδια και η αναζήτηση εικόνων, αρωμάτων και γεύσεων από διαφορετικούς προορισμούς του κόσμου: η γαστρονομία είναι μια μοναδική μορφή επικοινωνίας που συνδέει πολιτισμούς και γενεές.


ΑΡΧΗ ΜΑΣ

Ο σεβασμός στη φιλοσοφία που πρεσβεύουν διαφορετικές κουζίνες στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Η συνέπεια στην αναζήτηση πρώτης ύλης υψηλής ποιότητας, πάντοτε με βάση την εποχικότητα.

Η ισορροπία ανάμεσα στη χρήση τοπικών προϊόντων και στη διατήρηση της γευστικής ακεραιότητας κάθε κουζίνας στο δυναμικά εξελισσόμενο παγκόσμιο γαστρονομικό τοπίο.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η δημιουργία μοναδικών γαστρονομικών εμπειριών χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας ή τα καλύτερα εισαγόμενα προϊόντα από τις πιο εκλεκτές πηγές, όπου απαιτείται.

Η προσφορά εμπειριών άριστης σχέσης ποιότητας - τιμής σε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα, αντιπροσωπευτική της ελληνικής φιλοξενίας.

Η σύλληψη και η δημιουργία ισχυρών brands και η περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Η έμπνευση των μελών της ομάδας, ενθαρρύνοντας τη συστηματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους με προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η προσφορά απολαυστικών γαστρονομικών εμπειριών με την παροχή υψηλού επιπέδου ποιότητας και εξατομικευμένης εξυπηρέτησης.


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η υπέρβαση κάθε προσδοκίας ως προς την ποιότητα της γεύσης, της εξυπηρέτησης και της ατμόσφαιρας, και η δημιουργία σταθερής σχέσης εμπιστοσύνης.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η εδραίωση αξιόπιστων brands στο γαστρονομικό στερέωμα της Ελλάδας, με προοπτική την επέκτασή τους διεθνώς.


ΕΤΑΙΡΙΚΗ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η υπευθυνότητα του Ομίλου αντανακλάται σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων μας σε σχέση με την κοινωνία, τους συνεργάτες και το προσωπικό μας.